North London Station Development

PROJECTS / Workplace

New speculative office building in North London designed to offer large, flexible floor plates with high levels of servicing.

The building bridges the span of the rail tracks, creating a link between the platforms and ticket hall, and the street level retail promenade. Internally, centralised cores maximise the potential for daylight penetration into the building and views out.

The constraints of constructing above railway lines and the cost of building the over-rail decking are managed through the application of modern methods of construction. A reinforced concrete frame is proposed for the base floors, steel frame for the upper floors and a unitised façade curtain wall system.

 

LOCATION North London
CLIENT Confidential
VALUE £30m
STAGE Concept
SECTOR Workplace

VIEW FULLSCREEN / NEXT PROJECT / ALL

We use cookies to ensure you get the best experience on our site. More information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close