The Costello School

PROJECTS / Schools

We’re working with The Costello School on a refresh that makes significant improvements to the existing buildings, creating a more coherent campus and identity while providing much-needed dining space.

The improvements include a two-storey extension to the existing dining hall creating space for 168 students while a new-build pod set within the external courtyard provides a flexible area for dining and teaching. The redesigned reception and entrance areas create clearer routes, improving accessibility around the campus, while new landscaping provides outside seating and break-out space in a new grassed area.

The materiality of the new spaces complement the existing campus buildings, creating a uniform appearance that consolidates the School’s identity.


LOCATION Basingstoke
CLIENT The Costello School
STAGE Planning
VALUE £1.5m
SERVICE Full Architectural
SECTOR Education


We use cookies to ensure you get the best experience on our site. More information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.